Tyskerne trænede igennem

24-08-2014 15:10

WEG - Det tyske hold viste skræmmende styrke i dagens træning stadion, mens Charlotte Dujardin og Valegro, iført trense, tog det roligt, sådan da

Tyskerne var forud for mesterskaberne i Normandiet udråbt til potentielle verdensmester, og målt på dagens træningsindsats, så er alle tyskere fit for fight. 
Interessen samlede sig helt naturligt om Isabell Werth og den kun 10-årige hoppe Bella Rosa. Werth tog dele af Grand Prix programmet ud, som hun trænede på den elegante hoppe. Bl.a. red hun 8-10 gange ind i paraden ved C, korrigede, klappede, red en volte, ny parade - frem i trav. Hele tiden konsekvent og med masser af ros for veludført arbejde af hoppen. 

Helen Langehanenberg satte flere gange Damon Hill under pres i piaffe og passage med det resultat, at hingsten i helt ekstrem grad løftede forknæene og satte sig, og også Fabienne Lütkemeier og D'Agostino og især Desperados, som rides af Kristina Sprehe, blev trænet godt igennem på stadion. Hollænderne var mødt talstærkt frem for at følge konkurrenterne fra Tyskland.

Modsat tyskerne, så tog englænderne det meget roligt i dagens træning. Charlotte Dujardin galoperede let rundt på Valegro, der blot var opsadlet med trense, mens Carl Hester og Nip Tuck arbejde lidt mere. Michael Eilberg red tilsynelandende også let på Half Moon Delphi, mens Gareth Huges og danskopdrættede Stenkjærs Nadonna brugte tiden på banen meget flittigt.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen