Trolle drømmer fortsat stort

25-09-2022 10:02

Trine Askjær-Jørgensen

Ulrich Trolle, der står bag virksomheden Trolle Company, har store drømme, der rækker udover Skandinavien, og således er der spændende nyt på vej fra deres side af i 2023

Copyright Ridehesten.com
Ulrich Trolle ses her sammen med Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har store drømme og har i længere tid været i gang med forandringer i Trolle Company, som vi er glade for at kunne begynde at dele med resten af verden, sådan indleder Ulrich Trolle, der i 2005 grundlagde Trolle Company.

Som mange måske ved nu har Trolle valgt at stoppe samarbejdet med Cavalleria Toscana. Fra den 1. januar vil de derfor ikke længere være leverandør af mærket, ligesom de ikke længere vil have en ejerandel.

– Vi gør vores bedste for at være en værdibaseret organisation og styrer efter vores værdier, når vi tager beslutninger. Vi elsker ridesporten, og vi eksisterer for at inspirere ryttere til at forfølge deres drømme. Når folk bruger vores udstyr, skal de ikke bare føle sig fem centimeter højere, de skal også kunne nyde at yde mere. For at nå dette må vi fortætte med at skubbe vores egne grænser og i rejsen turde rykke ved status quo. Det er præcist, hvad vi har gjort, siger Ulrich Trolle og fortsætter:

– Vi har i flere år gået med en drøm om at skabe vores eget brand, og det er vi nu frie til at gøre. I løbet af 2023 vil vi derfor begynde at levere vores helt eget brand ”TROLLE”. Vi har lagt meget tid og kærlighed i projektet og glæder os meget til at kunne vise det frem i det nye år. Vi er meget stolte af vores samarbejdspartnere og mærker allerede stor opbakning fra både ambassadører og forhandlernetværk. Vi er glade for den tillid de viser os.

Copyright Ridehesten.com
Trolle har altid en flot stand på Hest & Rytter-messen ifm. Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

TROLLE-brandet fusionerer et nordisk værdiset med teknologi og performance og bringer noget nyt til sporten. Samtidigt fortsætter virksomheden med at forhandle det populære mærke Samshield, fordi de har en stærk tro på brandet og de fremtidige muligheder for både rytter og hest.

– Vi tror på, at Samshield og vores nye TROLLE-kollektion vil kunne understøtte og komplimentere hinanden på bedste vis. Derudover har vi mange, stærke brands i vores portefølje såsom Acavallo, Incrediwear, Tucci Time, Helite osv., siger Ulrich Trolle.

Fra 2023 introducerer Trolle desuden et nyt brand, Equestro, som repræsenterer et mere ungt og moderne italiensk design i god kvalitet. Equestro har et stort sortiment, og mærket adskiller sig markant fra lignende mærker både i forhold til kvalitet og stil. Equestro er et brand under Amahorse-gruppen, der også repræsenterer Acavallo.

Teamet
– Det er en spændende tid, vi går i møde, med mange forandringer. Vi har udvidet og sat holdet, der skal styre os på vores fremtidige rejse. Vi har derfor ansat Emil Kjems (Creative Director og Product Development Manager), Alexander Krasnik (COO), Gyrithe Levorson (Back Office Manager) og Katrine Rydén (Brand Manager). Dette selvfølgelig sammen med hele det eksisterende team. Vi er i gang. Vi er spændte og håber på, at I alle sammen vil være med på rejsen, runder Ulrich Trolle af.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen