Tre ryttere kvalificeret til finalen i Topponyer Stil Cup

02-08-2020 17:38

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har Vasehus Rideklub været vært for en kvalifikation i Topponyer Stil Cup, og her løb Filippa Jæger Jensen med sejren, og dermed er hun én ud af tre som i dag opnåede kvalifikation til finalen

Copyright Ridehesten.com
Fra sidste års præmieoverrækkelse ved finalen hos Hovgaard Rideklub. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Topponyer Stil Cup er en turnering for ponyrryttere, hvor der er fokus på rytterens stil og indvirkning på ponyen. Turneringen består af seks kvalifikationsstævner, hvor de tre bedste fra hver afdeling får en plads i finalen. 

Dagens kvalifikation blev holdt hos Vasehus Rideklub, og her blev det Filippa Jæger Jensen der tog sejren med Nordbygaards Chanell e. Pedro/Sarnau Venture (opdr. Brinette Simonsen). De red til hele 75 %. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen blev det Waldemar Bertram Hougaard-Lützhøft med Psappha med 72,222 %, mens tredjepladsen blev vundet af Emilie Høirup Steffensen med Elmholts Lisabell e. Sophienshofs Maroon/Pedro (opdr. Stutteri Elmholt v/Hilda og Niels Erik Nielsen. De red til 71,250 %. 

Dermed kan både Filippa, Waldemar og Emilie i dag glæde sig over, at de har sikret sig en plads i årets finale. 

Der er endnu et kvalifikationsstævne tilbage i næste weekend hos Sønderborg Rideklub, inden finalen afvikles om to uger hos Hovgaard Rideklub.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen