Tørveslettens Sunshine strålede

09-06-2023 10:10

En af de yngre dansk varmblodsheste, der for tiden gør sig gældende på den store dressurscene er hoppen Tørveslettens Sunshine, der ved CDI Hagen blev nr. 3 i Louisdor-Preis-kvalifikationen

Copyright Ridehesten.com
Tørveslettens Sunshine og Anna Blomgren. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Horses and Dreams-stævnet i Hagen sidst i april måned satte  danskavlede dressurheste internationalt fokus på Dansk Varmblod. Det skrev vi om i magasinet Ridehesten, hvor vi satte fokus påpræsenterede syv succesfulde DV-dressurheste i Hagen - men der var faktisk otte, og en blev fejlagtigt ikke nævnt, nemlig:

Tørveslettens Sunshine
Født: 2014
Opdr.: Stutteri Tørvesletten ApS, Region 1
F: Sezuan DVE 1110
M: Tørveslettens Stamina EGRDH
MF: Stedinger (OLDB)

Den 9-årige Sezuan-datter Tørveslettens Sunshine er trukket på guldemedaljehoppen Tørveslettens Stamina, der har gået international Grand Prix med Andreas Helgstrand og ligeledes er mor til bl.a. Grand Prix-hesten Tørveslettens Titanium e. Totilas (pt. nr. 15 på verdensranglisten) og Sunshines helbror, den tidligere avlshingst Tørveslettens Sylvester.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tørveslettens Sunshine er uddannet og rides af Anna Blomgren, som har haft succes i international Grand Prix og en plads på det svenske landshold med Sunshines moster Tørveslettens Quattro e. Quaterback samt helsøsteren til Stamina, guldmedalhoppen Tørveslettens Snowflake, som også har gået Grand Prix.

I Hagen blev DV-hoppen Tørveslettens Sunshine med Anna Blomgren topplaceret i Louisdor-Preis-finalekvalifikationen. Louisdor Preis er en tysk turnering, hvor flere verdensstjerner trådt deres unge Grand Prix-sko, da det er en turnering for dressurheste på 8-10 år.

I den indledende Intermediaire II blev ekvipagen nr. 2 og kun slået af den dressurdronningen Isabell Werth, og i den afgørende kvalifikation i Grand Prix blev det til en tredjeplads med 71,210% i et meget tæt opgør, hvor Werth vandt med 71,432%. Det bliver spændende at følge DV-hesten under den internationalt succesfulde, svenske rytter.

Stævnets resultater.

Copyright Ridehesten.com
Tørveslettens Sunshine og Anna Blomgren. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev