To nye distance-cups i Dansk Ride Forbund

19-03-2022 07:06

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Ride Forbund har netop dannet to helt nye distance cups, som skal tiltrække endnu flere ryttere til disciplinen. DRF Youngrider Distance Cup er for de unge ryttere under 18 år, mens DRF Distance Pointturnering er for distanceryttere på alle niveauer

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den ene cup er DRF Youngrider Distance Cup. Denne cup foregår på to niveauer; et ikke-pointgivende niveau og et pointgivende niveau (pointgivende klasser giver point til DRF’s distancerangliste).

På både det pointgivende og det ikke-pointgivende niveau skal der gennemføres tre klasser i kvalifikationsperioden, samt et finaleridt til et bestemt stævne sidst i stævnesæsonen. Kvalifikationsridtene kan gennemføres til alle stævner, der udbyder de respektive klasser.

Vinderen af cuppen er den rytter på hvert niveau, der til finalestævnet opnår det bedste resultat.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den anden turnering er DRF Distance Pointturnering. I denne turnering kan alle opnå point i alle klasser, fra LD til MA. Alle gennemførte ridt giver 1 point, uanset hvilken klasse der gennemføres.

Der vil være præmier til de 10 bedst placerede ekvipager i turneringen. Alle præmierede ryttere vil blive fejret til distancedagen 2023.

Læs mere om turneringerne.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen