To danske sejre i Herning

19-10-2018 22:06

I dag stod både Rikke Vingborg og Karina Leichle for en sejr hver, mens det var lige ved og næsten for Zascha Nygaard Andreasen

Copyright Ridehesten.com
Karina Leichle på vej mod dagens sejr.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag formiddag startede med CSI 1* Big Tour i 140 cm. Tidligt i klassen lagde Christel May-Worre sig i spidsen af klassen med avlshingsten Caballero e. Champion du Lys/Acord II, efter de red fejlfrit i anden fase i tiden 32,57 sekunder. Men tredjesidste rytter vristede den ellers nærmest sikre sejr fra Christel, efter at der blev redet stærkt og snævert alle steder af Rikke Vingborg med Rayon de Soleil e. Hogwart/Pluspunkt. Med en tid på 32,57 sekunder, så var der ikke meget tvivl om at sejren ville blive hendes. Det blev den også foran Christel May-Worre og Christian Jansen med Madea e. Heartbeat/Racot, der red med tiden 33,80 sekunder.

Resultatet af klassen kan ses her.

Nyheden fortsætter efter annoncen


Lige ved og næsten
Det var en rigtig flot tur danske Zascha Nygaard Andreasen red på Diana M Z e. Ard Vld Douglas/Darco i CSI 3* Medium Tour. Med en tur der sluttede på nul fejl med tiden 58,43 sekunder, blev det til en rigtig flot andenplads. Julie Andrews fra storbritannien red dog en helt forrygende hurtig tur på Wiland B e. Oklund/Topas, og var mere end 3 sekunder hurtigere end Zascha. Vores svenske nabo Jens Wickström indtog tredjeladsen med Climra Jpd e. Fetcher N/Landesfürst, efter at han var lige et mulehår langsommere end andenpladsen, efter tiden stoppede på 58,43 sekunder.

Resultatet af klassen kan ses her. 

Dansk sejr i CSI 3* Small Tour
Hvad der ikke lykkedes i Medium Tour, lykkedes i Small Tour.
Her blev det til dansk sejr, efter at Karina Leichle med Champion e. Comme Il Faut/pluspunkt lige fik sneget sig ind førstepladsen foran Linn Widmark med Catrien Z e. Canezaro/Ramiro Z. Med en tid på 35,11 sekunder for Karina og 35,20 sekunder for Linn, så var der ikke meget der skilte de to. Men sejren blev dansk. Det samme blev tredjepladsen, efter at Daniel Hald Cassøe på Miraaz e. Essen/Heops red med tiden 35,91 sekunder.

Resultatet af klassen kan ses her. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald