Tillykke til HKH Prinsesse Benedikte

29-04-2014 14:46

En stor personlighed indenfor dansk ridesport og ridehesteavl har rund fødselsdag i dag. H.K.H. Prinsesse Benedikte fylder 70 år

H.K.H. Prinsesse Benedikte fyldte 70 år i dag tirsdag den 29. april. Fødselsdagen vil blive markeret på slottet i Berleburg, hvor H.H. Prins Richard er vært ved en festmiddag for familie og venner fra Danmark og Tyskland. Blandt gæsterne vil være Regentparret og Dronning Anne-Marie.

Prinsessen har gennem mange år bidraget til en positiv udvikling inden for dansk hesteavl og dressursport bl.a. som protektor for Dansk Varmblod, Dressurens Venner, Dansk Ride Forbund, Foreningen Hestens Værn og World Breeding Federation for Sport Horses. Derforuden er prinsessen formand for støtteforeningen Dressurens Venner, og er æresmedlem af Foreningen til Den ædle Hesteavls Fremme, Sportsrideklubben og Dansk Amatør Rytter Klub.

Info

Fredag den 2. maj afholder Prinsesse Benedikte følgende arrangementer i Christian VIII’s Palæ, Amalienborg:

Kl. 11.00
Modtagelse af repræsentanter for Dronning Isabella Fonden, der vil overrække et portræt af Prinsesse Benedikte, malet af Lars Physant.

Kl. 13.30
Reception for familie og venner samt repræsentanter for Hoffet.

Kl. 16.30
Reception for repræsentanter for det officielle Danmark samt for Prinsessens protektioner. Regentparret og Dronning Anne-Marie deltager.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen