Flot 6. Plads til juniorholdet

12-08-2017 09:14

Maria Lerche Mortensen

Ved Europamesterskabet i springning sikrede det danske juniorhold i går 6.pladsen

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved første runde i holdkonkurrencen så det rigtig godt ud for det danske springlandshold, her lå de nemlig til at tage en bronzemedalje med fire fejl, efter Helena Skare Viller på Atlantico og Josephine Bøg på Van Dejk begge red fejlfrit og Clara Hallundbæk på Dakar og Benedikte Rie Truelsen på Cassina Z begge fik fire fejl. Så flot en første runde sikrede at holdet gik videre til anden runde, hvor kun de 10 bedste af de 23 startende hold gik videre.

I anden runde blev det til 8 fejl for både Clara og Helena, imens Josephine tog 12 fejl, men de 12 fejl blev streget idet Benedikte red en nulrunde. Samlet sluttede Danmark derfor på 20 fejl efter de to runder hvilket gav en placering i det store felt som nr. 6.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med sammenlagt fire fejl gik guldmedaljen til holdet fra Italien, imens Storbritannien tog sølvet med 6 fejl. Men da både Tyskland og Frankrig begge havde 14 fejl, måtte der en omspringning til for at afgøre hvem der skulle have bronzemedaljen og her red Tyskland sikrest og kunne derfor træde med op på podiet.

Stævnet kan følges her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen