Talentsamling i ponydressur

12-09-2013 14:20

Signe Wiese

Dansk Ride Forbund inviterer i starten af oktober til to talentsamlinger for ponydressurrytterne - én på Sjælland og én i Jylland

Copyright Ridehesten.com

Er du ponyrytter i dressur og født i 1999 (Kat. III-ryttere født i 2002) eller senere? Så kan det være at Dansk Ride Forbunds tilbud om talentsamlinger er noget for dig.

DRF vil holdes ajour med talentmassen 
Med talentsamlingerne ønsker Dansk Ride Forbund at holde sig løbende ajour med den nuværende og kommende talentmasse i dansk ungdoms-dressursport. Under ledelse af ungdomslandstræner Jette Nevermann bliver der holdt to talentsamlinger i oktober – en i Jylland og en på Sjælland. Som ponyrytter kan du tilmelde dig én af samlingerne. Blot skal du og din pony som ekvipage have gennemført et dressurprogram i sværhedsgrad 3 med min. 60 % ved mindst to C-stævner. 

Kat. III ponyer kan også deltage. Her skal ekvipagerne have gennemført LA2 med min. 63 % ved mindst to C-stævner. Der rides som i daglig træning, og på forlangende vil hver enkelt rytter blive bedt om at udføre enkelte øvelser. Rytternes daglige træner er velkommen til at møde ved samlingen. 

I Jylland bliver samlingen holdt på Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet, og på Sjælland hos Midtsjællands Rideklub, Jonstrupvej 3, 4320 Lejre. Begge steder er der mulighed for begrænset opstaldning, hvis det ønskes. 

Talentsamlingerne afholdes på følgende datoer:
Sjælland: lørdag den 5. oktober 2013 
Jylland: søndag den 6. oktober 2013 

Tilmelding skal ske via DRF Go! senest mandag den 30. september.

Læs mere om pris m.m. på DRFs hjemmeside HER

Kilde: DRF

 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev