Succesrig weekend i Holte

08-05-2024 14:21

Louise Stjerne Klitgaard, opstalder på Holte Rideklub

Holte Rideklub havde engang svært ved at finde hjælpere, og der var få starter til udendørsstævnerne, men en forårsweekend i maj vendte det

Copyright Ridehesten.com
Hjælpere ved stævnet. Foto: Privat

Solen stod, i perioder, højt og stemningen var god, da Holte Rideklub afholdt årets første udendørsstævne. Imens de professionelle dystede om Danmarksmesterskaberne i ridebanespringning på Stutteri Ask, konkurrerede, hold nu godt fast, 400 glade og ambitiøse amatørryttere på Holte Rideklub.

Der var nogle, der grinte, der var nogle der græd. Følelserne fik frit løb, da ponyerne var i kamp på Holte rideklubs flotte springbane lørdag dag. Et stort tak til Holte Rideklubs ponypiger, vi af stolte af jer.

Første runde af Københavnsmesterskaberne løb af stablen lørdag eftermiddag, og Holte kan med stolthed sende vinderen af første kvalifikation, Agnes Boesen videre til Bernstoffsparken i denne uge.

Holte Rideklub har tidligere haft svært ved at tiltrække starter til deres udendørsstævner, men det ændrede sig en solrig forårsweekend i maj. Rideklubben havde få dage inden stævnet indviet deres nyanlagte opvarmningsbane til stor begejstring for ryttere og trænere.

Andreas Künnemann, Holtes faste springunderviser, udtalte: – Holte Rideklubs nye opvarmningsbanen var supergod.

Stævnets TD’er, Heidi Morcas Rasmussen, roste klubben og faciliteterne.
– Holte er et fantastisk og meget idyllisk sted. Det kom bag på mig, at stedet er stort nok til, at stævnet kan afholdes uden at genere pensionærer og rideskoleryttere.

På Holtes Facebookside kommenterede en gæst
– Tak for et skønt og velgennemført stævne. Vi ses snart igen

Alle tre banebyggere roste banerne.

Copyright Ridehesten.com
Torsdag aften var en masse mødt op for at sætte springbanen op. Foto: Privat

Holte drømmer stort, men ingen stævne uden hjælpere.
Torsdag aften var 30 mennesker mødt op for at sætte stævnets springbane op. Som noget nyt forsøgte klubben at tiltrække hjælpere til stævnet ved at servere kage og brød i forbindelse med opsætningen af banen.

På vegne af Holte Rideklub et stort tak til Svaneke Brød.

Tak til alle ryttere, forældre, hjælpere, medlemmer, trænere og andre for et vellykket og veloverstået stævne.
Vi ser frem til at se jer igen.

Til sidst, men ikke mindst et stort tak til stævnets sponsorere: Brogaarden, Kingsland, PAM Rideudstyr, Hööks, Krafft, Ikeyvet, Natalie Horsecare, Rytterhjørnet og Denwax

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen