Succes for Hallundbæk og Tofte i Opglabbeek (video)

25-04-2022 09:08

Annika Knudsen Lorentsen

I lørdags opnåede både Clara Hallundbæk og Cecilie Tofte flotte placeringer ved det internationale stævne i belgiske Opglabbek, hvor Clara blandt andet blev placeret i en 145 cm-klasse

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk med Quimono de la Roque. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag var en succesfuld dag for de to danske ryttere der var til start ved CSI-stævnet i Opglabbeek, Belgien. På de flotte baner på Sentower Park red de sig nemlig til flere placeringer i top. 

Clara Hallundbæk red Quimono de La Roque e. Kannan/ Quick Star til en flot tredjeplads i den 1-stjernede Grand Prix, som blev afviklet på en 135 cm høj bane. 

I den 2-stjernede 145 cm-klasse blev Clara Hallundbæk placeret som nr. 5 i sadlen på den 9-årige Noortje van het Houterhof e. Emerald van't Ruytershof/ Orlando. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Cecilie Tofte tog ligeledes en femteplads ved stævnet. Det gjorde hun i sadlen på den 7-årige Chagall des Erables Z e. Cazador LS*La Silla/ Toulon i den 135 cm-høje Youngster-finale. Se video af Cecilie og Chagall i en af deres klasser ved stævnet nedenfor. Cecilie blev ligeledes placeret som nr. 3 og 12 i en 1-stjernet 130 cm-klasse.

Resultater fra stævnet.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing