Flere flotte danske placeringer internationalt (video)

08-10-2021 21:07

Annika Knudsen Lorentsen

Både i går og i dag har de danske springryttere vundet flere flotte placeringer ved internationale stævner rundt omkring i Europa, hvor både Nicolas Pedersen, Clara Hallundbæk og Cecilie Tofte er blevet placeret i 145 cm

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og HH Best Buy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Gorla Minore i Italien blev Clara Hallundbæk tidligere i dag placeret i en 145 cm-klasse med den 14-årige HH Best Buy e. Balou du Rouet/San Patrignano Cassini efter en flot fejlfri runde. Der var hele 76 ekvipager til start i klassen. Den unge dansker blev ligeledes placeret to gange i 140 cm-klassen, denne gang med Noortje van het Houterhof e. Emerald van't Ruytershof/Orlando som nr. 8 og Illonois e. Zambesi/Cassanova som nr. 13. 

Se Claras ridt i videoen nederst. 

Cecilie Tofte med succes i Spanien
I spanske Oliva er der også flere danskere til start og allerede i går red Cecilie Tofte en placering hjem i en 145 cm-klasse. Det gjorde hun i sadlen på Chester 318 e. Corlensky. Parret sluttede som nr. 8 ud af 42 ekvipager. I går blev Christoffer Lindenberg med Andy'sboy Bretoniere e. Tinka's Boy/Livarot ligeledes placeret, det gjorde han som nr. 7 i en 140 cm-klasse, hvor Lars Bak Andersen og Bartholomaeus 2 e. San Patrignano Corrado/Caletto II blev nr. 8, mens Jessica Toelstang og Quartel du Mazes e. Mr. Blue/Surcouf de Revel blev nr. 12. 

Copyright Ridehesten.com
Nicolas Pedersen og Tailormade Diarado's Boy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I dag blev Cecilie og Chester endnu engang placeret i 145 cm, hvor de sluttede som nr. 10 efter en fejlfri runde. Lars Bak Andersen blev nr. 12 i samme klasse i sadlen på La Luna 356 e. Ludwig von Bayern/Argentinus. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nicolas Pedersen til start i Belgien
Den eneste danske springrytter, der i denne weekend er til start på Sentower Park i Opglabbeek, Belgien er Nicolas Pedersen, som i dag blev nr. 11 med Tailormade Chalou Sem e. Chaloubet/Stardust i en 140 cm-klasse.

Her til aften var Nicolas til start i den 145 cm høje rankingklasse med Tailormade Diarado's Boy e. Diarado/Argentinus. Ekvipagen red fejlfrit i hovedrunden og skulle dermed ud i omspringningen for at afgøre, hvilken placering de kunne føje til CV'et. I omspringning red de med 4 fejl og endte samlet som nr. 6.

Se alle start- og resultatlister fra de internationale stævner, hvor der er danskere til start HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing