Store Hestedag slår igen besøgsrekord

09-09-2024 17:37

Foruden det smukke efterårsvejr, har den forgangne weekend budt på Store Hestedag på Dyrskuepladsen i Roskilde. Endnu en gang kan arrangementet glæde sig over besøgsrekord

Copyright Ridehesten.com
Store Hestedag kan igen i år glæde sig over besøgsrekord. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den sidste hest og den sidste hund har forladt Dyrskuepladsen i Roskilde, og nu kan Store Hestedag se tilbage på en fantastisk weekend, hvor 31.071 glade gæster besøgte pladsen. Det er altså omkring 400 gæster flere end sidste år. Helle Lyngfeldt, der er ansvarlig for Store Hestedag ser tilbage på weekenden med stor glæde: 

Det har været nogle helt fantastiske dage i højt solskin med en masse heste og hunde. Sikke en dejlig stemning rundt omkring pladsen med alle de glade mennesker. Stort tillykke til alle vinderne af de forskellige konkurrencer og tusind tak til alle frivillige og hjælpere - uden jer ingen Store Hestedag - tak! 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I år kunne Store Hestedag fejre 20 års jubilæum, og succesen ser ud til at fortsætte for det hyggelige arrangement, der rummer alle hunde- og hesteinteresserede uanset alder, niveau, ambitioner og mål. Store Hestedag er for alle. De seneste fem år har arrangørerne bag Store Hestedag kunnet glæde sig over et stigende antal besøgende. I 2019 var der 23.326 besøgende, mens der sidste år, i 2023, var 30.646 besøgende. I år er der så igen slået rekord med de 31.071 besøgende, hvilket rundt regnet betyder, at besøgestallet de seneste fem år er steget med 8000 besøgende. 

Helle Lyngfeldt takker alle, der har været med til at sikre endnu en succesfuld weekend med Store Hestedag, og afslutter med følgende: 

Også en kæmpe tak til alle udstillere, standholdere, deltagere i konkurrencerne og ikke mindst alle besøgende. Vi er meget taknemlige over, at I vil være med til at gøre Store Hestedag til det arrangement, det har været i weekenden. Og selvfølgelig en stor tak til vores sponsorer og samarbejdspartnere: Agria Dyreforsikring, Brogaarden, Vesterskovs Grader og Entreprenørforening, Poda Hegn og Bacxtitium. Vi glæder os til vi ses den 6. - 7. september 2025. Tak for i år! 

Copyright Ridehesten.com
Marathonshow er altid en publikumsfavorit. Foto: Ridehesten.com/ Maria Lerche Mortensen.

Allerede nu kan du altså glæde dig til næste års Store Hestedag, ligesom du kan glæde dig til at se en masse billeder og sjove stunder fra dette års Store Hestedag i næste nummer af magasinet Ridehesten.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen