Stilsikre UVM ryttere og heste (video)

22-09-2019 09:20

Britt Carlsen

Der er skabt en god tradition for, at de ryttere, som er udtaget til deltagelse for Dansk Varmblod ved UVM får matchende trøjer og underlag. Det giver god reklame og synlighed på pladsen

Igen i år, og måske endda særligt i år, har der været et særdeles godt sammenhold og en god stemning rytterne imellem ved UVM på Zangersheide. Som det er blevet tradition de seneste par år, samles alle fredag aften til champagne i danskerstalden, for at ønske held og lykke til finalisterne, og takke hinanden for nogle gode dage i Belgien. 

Bodil Hellmers fra udtagelsesudvalget har skaffet polo-t-shirts med DV-logo fra FREKA, mens Inge Madsen, der ejer Nørrelund Rideudstyr og er formand for avlsledelsen, har fået sponsoreret lækre sadelunderlag fra det britiske mærke LeMieux, til holdet, faconsyede underlag, som er  udviklet med passion for nytænkning og brug af materialer i højeste kvalitet.
Også Catago har tilbudt holdet FiR-tech underlag til en helt favorabel pris. Underlaget er udviklet i et let og åndbart materiale, med Synthermax fiberfyld samt inder-materiale med indvævede keramiske partikler , der omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Resultatet er, at rygmuskulaturens smidighed øges.
Også Kingsland har tilbudt holdet lækre fleecejakker til en super pris.
– Det er fedt, at vi får den opbakning, indleder Inge Madsen, der kun har mødt velvilje fra virksomhederne. Codex advokaterne har givet et kontant sponsorat, der har båret en stor del af udgifterne også til brodering af underlag og jakker.

Rytterne har gået i jakker eller polo alle dage, og de har været en omvandrende reklamesøjle for Dansk Varmblod og sponsorerne.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner