Stærk dansk indsats i Grand Prixen

19-05-2024 14:46

I Stutteri Ask CSIO3* Grand Prix blev det til belgisk sejr og fem danske placerede - heraf tre umiddelbart efter vinderen

Copyright Ridehesten.com
Søren Møller Rohde og Grace Ask. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Belgiske Aaron Tijskens og hans 12-årige KWPN-vallak Hurricane e.  Untouched/ Karlstad to sejren i den 3-stjernede Grand Prix (155 cm) efter to nulrunder og en overlegen hurtig tid i omspringningen.

Eneste anden ekvipage, der var dobbelt fejlfri, var den slåede danmarksmester Søren Møller Rohde og den 10-årige holstenerhoppe Grace Ask e. Darce Deverel/ Contender I, der igen i omspringningen viste stor sikkerhed, om end ikke den hurtigste tid. 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen og Chaccball. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

De blev fulgt op af endnu to danske ekvipager, nemlig Caroline Rehoff Pedersen og den 11-årige hannoveraner Chacball e. Chacco-Blue/ Baloubet du Rouet, der var blandt de tre fejlfrie ekvipager i hovedspringningen. Et enkelt nedslag i omspringningen placerede dem på tredjepladsen foran Zascha Nygaard Lill og Conterne Blue PS e. Weyron/ Chacco-Blue på fjerdepladsen med en tidsfejl i hovedspringningen.

Yderligere placeret blev Christian Jansen på en niendeplads med Stenvangs Daiquiri e. Catoo/ Clarimo og Emil Hallundbæk med Vincel e. Vantino/ Fabriano på tiendepladsen blandt 47 deltagende ekvipager.

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og Chalisco. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske topplaceringer
I lørdag aftens  CSIO3* - Big Tour (150 cm) præsenteret af Walber red Emil Hallundbæk sig til en andenplads med sin 17-årige vallak Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel. Ligeledes med dobbelt nulrunde to Tina Lund her fjerdepladsen med den 10-årige hoppe Londons de Muze e. London/ Conthargos, ligesom hun i dag blev treer i Grand Prix CSIO3* - Medium Tour (145 cm) præsenteret af TG Horsebox på den 9-årige BWP'er Nine One One d'Hulsterlo e. Echo van T Spieveld/ Larino.

Finsk sejr i 1-stjernet Grand Prix
Stævnet sluttede med den 140 cm høje 1-stjernede Grand Prix, hvor det blev finske Petra Heikkinen, der tog sejren i sadlen på Hurby. På andenpladsen blev det danske Tina Lund med Gotcha e. Full Monty/ Corlando, mens endnu en dansker besatte tredjepladsen, nemlig Theodor Linde med Talinka de Quelennec Z e. Taalex/ Diamant de Revel. 

Glad arrangørteam
Det er det første internationale stævne som arrangørerne på Stutteri Ask afholder, og de er rigtig glade for de positive tilkendegivelser, de har mødt igennem dagene.
Vi er meget glade for, at ryttere med flere, har meldt så positivt tilbage, og vi er stolte af, at det er lykkedes at komme i mål med dette stævne. Det skyldes i høj grad vores gode ansatte og frivillige, som alle er villige til at ligge de ekstra kræfter der skal til. Vi glæder os til igen i fremtiden at kunne holde denne typer stævner, og håber at se mange af de ryttere, der besøgte os i denne uge i fremtiden, fortæller Betina Møller Jensen fra Stutteri Ask.

Resultat af Grand Prixen.

Stævnets start- og resultatlister.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen