Spændende avleraften i Næstved

10-02-2020 13:15
Avl

Dansk Varmblods region 2 byder på en spændende avleraften i Næstved, hvor en dyrlæge og en forsker skal tale om problemer med at få hoppen i fol og om ibrugtagning af den unge hest samt holdbarhed

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag aften den 27. februar byder Dansk Varmblods region 2 i Glashuset, Næstved kl. 19.00 til en spændende avleraften, hvor dyrlæge Rebecca Bæk Larsen og forsker Anders Miki Bøjesen kommer og fortæller om et nyt studie, hvor et nyt produkt kan være løsningen på at få hoppen i fol.

Her kan du blive klogere på livmoderinfektioner, og hvad det har af betydning for din hoppes reproduktion. Du kan blive klogere på, hvad de kommer og fortæller om ved at læse artiklen Har din hoppe svært ved at komme i fol? på Ridehesten.com eller den udvidede artikel i magasinet Ridehesten nr. 05/2019 s. 88.

Sammen med det kommer Dyrlæge Susanne Kolding fra Faxe Dyrehospital og fortæller om ibrugtagning af den unge hest og holdbarhed. Hun vil fortælle om træning samt guide til, hvordan man bedst kommer i gang med sin unge hest uden at få skader.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Region 2 ser frem til en rigtig hyggelig aften med masser af faglig sparring. Læs om tilmelding til kurset på regionens hjemmeside.

 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen