Sol over Landsfinalerne 2010

27-06-2010 19:54

Maja Golles

Solen bagte i dag over Vilhelmsborg og de mange deltagere ved Landsfinalerne. Under de traditionsrige ponygames blev der da også væltet et par tønder vand undervejs af de ivrige og kampglade ekvipager; men det var vist uplanlagt svaling af heste og ryttere

Man kunne bestemt ikke klage over vejret i dag ved Landsfinalerne 2010, hvor der blev dystet i bl.a. voltige, ponygames, springstafet, hestefodbold og kvadrille-ridning. Humøret fejlede heller ikke noget hos de mange deltagere – og fra publikum kom der små heppe-råb, klapsalver og nynnen med på musikken til de indslag, der var akkompagneret af ørehængende musik. Og det var ikke så få. Desværre så det indimellem ud til, at en del potentielle tilskuere var blevet hjemme i haven i sommervarmen, men Vilhelmsborgs have havde bestemt noget at tilbyde – udover de festlige konkurrencer, var der små boder samt salg af bl.a. is. Landsfinalerne var et besøg værd for hele familien. Ponygames afd. A blev vundet af Søborggård Rideklub, afd. B af Fanø Rideklub og afd. C af Hesselrød Rideklub.

Se flere resultater m.v. i Ridehesten JUNIOR’s augustnummer og se flere billeder på Ridehesten.com fra en gang i næste uge.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen