Skårup Overgård er klar til Jysk Mesterskab i military

24-06-2021 07:22

Den kommende weekend er Skårup Overgård og Kirstineholm Rideklub vært for et landsstævne i military, hvor der for første gang afholdes Jysk Mesterskab i military for både hest og pony

Copyright Ridehesten.com

Skårup Overgård og Kirstineholm Rideklub byder velkommen til militarystævne den kommende weekend. For første gang i år afholdes der Jysk Mesterskab i military for både hest og pony, og ligeledes afvikles der ved stævnet Kai Schiblers mindeholdkonkurrence.

Det er 36. gang, at Skårup Overgård og Kirstineholm Rideklub afvikler et landsstævne i military i det naturskønne område, hvor Skårup Overgård holder til.

På Skårup Overgård er de glade for, at det igen er blevet muligt at samles, så stævnet kan være åbent for publikum. Med den nylige ophævelse af restriktionerne for at kunne samles udendørs føles det hele igen lidt ”som gamle dage”, og har man lyst som publikum til at komme og se noget flot ridning fordelt på mange klasser, så meddeles det, at man er så hjertelig velkommen.

Fredag afvikles dressuren fra kl. 13.00, og lørdag byder på action med terrænridtet, som starter kl. 10.30, og stævnet slutter søndag med ridebanespringning fra kl. 10.00.

Se startlisterne til stævnet HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing