Skal du være TD'er?

16-12-2023 21:22

Dansk Ride Forbund afvikler kurser for TD-aspiranter i begyndelsen af det nye år. Se hvordan, du tilmelder dig her

Copyright Ridehesten.com
Nu kan du tilmelde dig DRF's basiskursus for TD-aspiranter. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Har du tænkt over, om du måske skulle være teknisk delegeret? Så har du muligheden nu. Dansk Ride Forbund afholder nemlig basiskursus for TD-aspiranter d. 20. og d. 28. januar i 2024. Kun ved at deltage i kurset kan man få lov til at fungere som teknisk delegeret til stævner. 

Tidligere i år afslørede DRF, at man som TD'er fremover kan vælge, hvilken retning man vil fungere under. Her kan man altså vælge, om man vil specialisere sig indenfor springning, dressur eller alternativt begge dele. Som TD-aspirant har man mulighed for at uddanne sig til C-TD'er, der giver kompetencer til at virke som teknisk delegeret ved C-stævner og som assistent for TD'er ved B-stævner. 

For at kunne blive teknisk delegeret skal man være fyldt 25 år og have en heste- eller ryttermæssig baggrund. Derudover vægtes det også, at man er god til at kommunikere og formidle reglementet. Endeligt skal man også have en vision om, at man gerne vil fremme stævnekvaliteten og sikkerheden i ridesporten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis man går i lære som TD-aspirant, vil man få tildelt en mentor, der er enten C-TD eller B-TD. TD-uddannesen er således en kombineret mesterlære og teoretisk uddannelse. Som aspirant vil du være i praktik, hvilket omfatter minimum fem stævner per disciplin ved både udendørs og indendørs stævner. 

Kurset vil finde sted på Kursuscenter Brogaarden i Middelfart

Tilmeldlingsfristen er d. 9. januar, og det er obligatorisk at deltage begge dage. Det forventes, at programmet vil løbe fra kl. 10-18 begge dage. 

Du kan tilmelde dig her. 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing