Shane Carey vinder CSI2* Grand Prix på Vilhelmsborg

02-02-2019 14:50

På Vilhelmsborg er den CSI2* Grand Prix netop overstået, og det blev ikke overraskende Shane Carey der løb med sejren på Fecybelle

Copyright Ridehesten.com
Shane Carey og Fecybelle.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt lykkedes det 12 ryttere at ride hovedrunden fejlfrit ud af de i alt 40 deltagere. Ikke overraskende lagde Shane Carey og Fecybelle e. Carambole/Sjapoo sig direkte i spidsen efter sin omspringning. Det gjorde han ved at ride fejlfrit og i den virkelige hurtige tid 35,84 sekunder – hvis nogen andre skulle slå ham, skulle der rides virkelig stærkt. Flere andre ryttere forsøgte at gøre ham kunsten efter, men det lykkedes ikke for en eneste at komme i nærheden af hans tid. Bommene faldt for rigtig mange af rytterne i omspringningen, og det lykkedes faktisk kun for fire ud af de 12 ryttere at ride omspringningen fejlfrit.

Det lykkedes Søren Møller Rohde at blive bedste danske i klassen med avlshingsten Todt Un Prince Ask e. Baloubet du Rouet/Clair de B’Neville, da han sluttede på tredjepladsen lige efter norske Benedikte Serigstad Endresen, der red med tiden 38,94 sekunder. Martin Mose Knudsen og Volstrups Cash e. Volstrups Casillas/Churchill (opdr. Pia Holländer og Henning Jensen) besatte fjerdepladsen og lige efter fulgte Linnea Ericsson-Carey med Contenance e. Cornet Obolensky/Darco.

Det betyder at Shane Carey nu har vundet hele tre CSI2* Grand Prix alene i år ombord på den velspringende og ekstremt forsigtige Fecybelle.

Resultatet af klassen kan ses her.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen