Sejr til Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell

28-08-2020 22:01

Den tyskuddannede berider Daniel Bachmann Andersen var i dag til start i Intermediaire II på sin ret nye makker Marshall-Bell ved landsstævnet på Vilhelmsborg, og den nye ekvipage brillerede ved at vinde klassen konfortabelt

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved B-stævnet på Vilhelmsborg havde 14 ekvipager fundet vej til eftermiddagens S-klasse, Intermediaire II, hvor de danske ryttere havde selskab af den dygtige svenske rytter Jeanna Högberg, der var til start for Uggerhalne Rideklub på den 8-årige hoppe Astoria e. Sir Donnerhall II/ Quaterback.

Det gjorde hun så godt, at hun besatte andenpladsen med 70,702% foran Line Høst Johansen med familiens eget opdræt, den 10-årige Hot Cayenne e. Blue Hors Hotline/ Solos Carex på tredjepladsen. Berider Kenneth Damgaard besatte fjerdepladsen med den 9-årige DV-hingst Antobello e. Ampère/ Fürst Heinrich (opdr. Anne og Allan Sørensen) med en score på 69,079%.

Efter Daniel Bachmann Andersens brud med Blue Hors i foråret mødte han i juni måned op til landsamling med den 8-årige vallak Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic/ Michellino (opdr. Tina Christoffersen og Nicolai Jepsen), som han her i august har haft sin stævnedebut på. Den meget talentfulde hest, der ejes af CVL Horses ved Vivi og Christian Vang-Lauridsen, har tidligere været redet af Michala Damm Frydenberg.

Det blev i dagens Intermediare II på Vilhelmsborg til en komfortabel sejr for Daniel og Marshall, der leverede et ridt til 73,290% og med mange højdepunkter i bl.a. piaffe, fri skridt og fri galop, hvor ekvipagen indhentede flotte karakterer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Marschall-Bells helsøster Madison-Bell er mor til den kårede Grand Galaxy Win-søn Giovanni-Bell, der ved hingstekåringen i Herning i år blev hædret med Aage Ravns vandrepokal. Da Marshall-Bell var ung, købte den kendte hesteavler Henrik Hansen halvpart i den og fremstillede den sammen med opdrætterparret til hingstekåring i Dansk Varmblod. Her blev den solgt på forårsauktionen til CVL Horses ved Vivi og Christian Vang-Lauridsen, der blev meget glade for købet og sidenhen har købt Marshalls lillebror efter Floriscount.

Du kan læse meget mere om opdrætterparret Tina og Nicolai Jepsens i avlerprofilen "2019 har været et fantastisk år" i magasinet Ridehesten 01/2020.

Resultat af klassen.

Stævnets start- og resultatlister.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald