Schous I Know er solgt til Norge

11-12-2023 15:29

Trine Askjær-Jørgensen

En af springrytter Andreas Schous topheste, den røde vallak I Know, er netop blevet solgt

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og I Know. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De sidste to år har springrytter Andreas Schou og I Know e. Arezzo VDL/ Hors La Loi II udgjort et fremragende makkerpar, der har udviklet sig for hver start, og som senest er kulmineret i succesfulde stævnestarter på 5-stjernet niveau. Deres fælles rejse har nu nået sin ende, idet den 10-årige vallak er blevet solgt til en ung, norsk rytter.

I Know har givet Absolute Horses og sin rytter mange store oplevelser og har vist sig at være en hest med evnerne til at præstere på topniveau.

Iblandt mange imponerende runder skal særligt Andreas og I Knows tredjeplads i Longines Global Champions Tour Grand Prix of Roma i september fremhæves. Denne placering sikrede Andreas en plads ved dette års Longines Global Champions Tour Super Grand Prix i Prag. Derudover har de i år opnået en andenplads i en 160 cm høj klasse i Monte Carlo og en sjetteplads i 155 cm i Cannes.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det har været en helt særlig rejse, og det har været fantastisk at være en del af hans vej til dette niveau. Han vil blive rigtig savnet af både teamet og mig, og vi ønsker hans nye rytter alt det bedste i fremtiden og ser frem til at følge deres rejse sammen, siger Andreas Schou. 

Nedenfor ses Absolute Horses' Facebook-opslag om salget:

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen