Rikke Andersen: – Han er en rigtig guttermand (video)

13-06-2021 10:33

Annika Knudsen Lorentsen

Danske Rikke Andersen har netop leveret en fremragende runde med blot en enkelt tidsfejl i den 150 cm-høje Medium Tour-finale, som afvikles netop nu under Longines EEF Nations Cup-stævnet, og hun fortæller, at hun er rigtig godt tilfreds med sin runde

Copyright Ridehesten.com
Rikke Andersen og Lucky Number Slevin. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rikke Andersen har netop leveret en flot runde i 150 cm ved det 3-stjernede internationale stævne i Uggerhalne, og i sadlen på Lucky Number Slevin lykkedes det at ride i mål med blot en enkelt tidsfejl. 

– Jeg kom lidt tæt ind i den ene kombination, hvor han var en rigtig guttermand, fortæller Rikke, som også ved, at det kostede lidt tid, at hun efterfølgende roste Lucky for at kæmpe for hende. I videointerviewet nederst kan I høre mere om Rikkes ridt, og om hvad hun synes om at ride ved stævnet i det nordjyske. 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Andersen og Lucky Number Slevin efter dagens ridt. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lucky Number Slevin e. Levistano/Firebird gik sin første start med Rikke tilbage i 2017, og siden har de sammen leveret flere flotte runder, både nationalt og internationalt, og i dag var ingen undtagelse. 

Klassen i dag er Medium Tour-finalen, og derfor skal de ryttere, der rider fejlfrit dyste om sejren i en omspringning. Desværre for Rikke koster tidsfejlen hende en plads i omspringningen, hvor det endnu er uvist, hvor mange der kommer start, idet, at klassen langt fra er færdig. 

Følg med i live-resultaterne her.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing