Rikke Andersen flyvende i Valencia (video)

13-03-2022 06:51

Christine Krogh Frausing
Skribent

Rikke Andersen leverer det ene flotte ridt efter det andet i spanske Valencia, og i går deltog hun desuden i Sixbar, hvor hun kom fejlfrit over 180 centimeter. I alt er det en håndfuld danske ryttere der er afsted, og alle klarer det virkeligt flot!

Copyright Ridehesten.com
Rikke Andersen og Chaccossini. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er en håndfuld danske ryttere blandt andet i Spanien, i Valencia, hvor flere af dem har leveret flotte resultater med flere placeringer. Heriblandt Rikke Andersen, der i går blev 2'er i sixbar, hvor det lykkes hende og New Star V/H Russeltveld at komme fejlfrit over 180 cm. Se video nederste i artiklen.

Rikke Belinda Barker deltog desuden også i sixbar, men fik desværre et nedslag på højden 145 cm.

Foruden det flotte resultat i sixbar i går aftes, har Rikke fået en masse top-5 placeringer i blandt andet unghesteklasser i den forgangne uge, både for 5-, 6-, og 7-års heste. Ydermere lykkes det Rikke at ride en flot 4. plads i hus, i en 145 cm Longiness Ranking class i torsdags, hvor hun med Chaccossini e. Chacco-Blue/ Cassini II leverede en fejlfri runde i tiden 79,45 sekunder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rikke Belinda Barker, Isabell Victoria Frost Jensen og Sille Marie Nyboe Jakobsen, er desuden til start ved stævnet, og har alle leveret fine runder de sidste par dage. 

Find start- og resultatlister her

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen