Ride for Life

18-01-2016 10:42

Man skal ikke være bange for at lave fejl i livet - hvis ikke man laver nogen fejl, har man så nogensinde prøvet noget nyt? I den lille bog Ride for Life får du tips af den internationale dressurrytter Catherine Louise Birmingham til at imødekomme enhver handling 

Copyright Ridehesten.com

I tredje del af bogen Ride for Life er der forkus på handlingsprincippet. Der opfordres til, at tage handling og finde modet til at foretage sig eller prøve noget nyt: ''Alle de ting, som er lært i livet, er udviklet over tiden, under megen øvelse''. Lige så vel som man skal huske dette i forhold til sin egen personlige udvikling, så skal det også huskes i arbejdet med hesten.

En hest lærer via to ting, som oftes beskrives som pres og eftergivenhed. Man får, hvad man beder om og tillader, og det er netop her, de vise sten skal findes. Man skal turde tillade at tingene sker, at hesten skaber det, man beder om, så godt den kan. Men man skal kun bede hesten om det, man kan kræve af hensyn til dens tillid. En glad hest er nemlig en tillidsfuld hest. 

Man skal aldrig miste håbet for at opnå det, man først har sat sig for øje. Det kræver handling og fejl at komme til at udvikle sig som rytter og menneske. Som det står skrevet i Ride for Life: ''Du har magten, og verden ligger for dine fødder''.

Få endnu flere guldkorn til din personlige udvikling med Ride for Life

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen