Revolution-søn vandt 5-års finalen

01-10-2022 19:41

Ligeledes i finalen for 5-års heste i det svenske Breeders Trophy var det en svensk UVM-deltager, der tog sejren, nemlig Revolution-sønnen Buskhagas Ramayana 

Copyright Ridehesten.com
Buskhagas Ramayana her under Linnéa Holmgren ved UVM i Ermelo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i finalen for 5-års ved det svenske Breeders Trophy under SWB Equestrian Week på Flyinge bestod feltet af 15 heste, hvoraf flere var efter hingsten Van Vivaldi som i 6-års finalen, men også flere finalister efter DV-hingste eller danskejede fædre som Revolution, Fürstenball, Grand Galaxy Win, Gammelenggårds Zappa og For Romance II.

Vinderen af finalen blev Buskhagas Ramayana e. Revolution/ Del Piero redet af Linnéa Holmgren. Her belønnede dommerne med samlet 90,4 fordelt på delkarakter som bl.a. 9,5 for galop og 9,2 for skridt og kapacitet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For andenpladsens hoppe Emmylou e. Fürstenball/ Emmerton, redet af Mikaela Alderin, gav dommerne to gange 8,8 skridt og kapacitet og samlet 86,4. Mia Runesson red hingsten Glasgow e. Grand Galaxy Win/ Figaro R ind på tredjepladsen med 85,2, hvor højeste delkarakter var 8,7 for trav.  Fjerdepladsen gik til Gosling e. Gammelenggårds Zappa/ Weltmeyer redet af Emma Jönsson til et samlet resultat på 83,4 med 8,8 for trav som højdepunktet.

Resultat af finalen for 5-års / Stævnets start- og resultatlister

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen