Rehoff har købt Søndervangs Unikum af Hallundbæk (video)

18-02-2022 12:14

Annika Knudsen Lorentsen

Det er altid spændende når danske heste gør det godt internationalt, og det gør sig i den grad gældende for den 8-årige Søndervangs Unikum, som nu har skiftet hænder fra en talentfuld ung dansk rytter til en anden, og allerede leveret en fejlfri runde internationalt med sin nye rytter

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk med Søndervangs Unikum. Foto: Sportsfot
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rigtig mange af de unge danske ryttere præstere virkelig godt internationalt, og det gør sig gældende for både den tidligere ejer og nuværende ejer af Søndervangs Unikum e. Untouchable 27/ Cassini II, som er opdrættet af Else og Nis Ravn. 

Clara Hallundbæk som indtil for få dage siden har redet den velspringende vallak har startet tom. 140 cm-klasser internationalt og opnået flere placeringer. 

I starten af ugen blev Unikum solgt til Caroline Rehoff Pedersen, som ligeledes er en talentfuld ung dansk rytter. Hun har allerede været til start med sin nye hest og redet en flot fejlfri runde i 130 cm ved Sunshine Tour i Vejer de la Frontera, Spanien, hvor også Clara Hallundbæk er til start. 

Copyright Ridehesten.com
Søndervangs Unikum som føl. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

– Salget skete tidligere på ugen og de har allerede gjort det godt sammen. Det gør os glade, når vores solgte heste gør det godt med deres nye ryttere, fortæller familien Hallundbæk og fortsætter: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi købte ham som føl og med hans gode karakter, har han været en favorit i teamet fra dag et, så vi vil helt sikkert savne ham. 

Tilbage i 2014 blev Søndervangs Unikum kåret til Årets Springbetonede hingsteføl i Dansk Varmblod i forbindelse med Eliteskuet. Hans mor er elitehoppen Søndervangs Manilla, som er mor til mange fine afkom avlet af Else og Nis Ravn. 

Se video af Caroline og Unikums ridt nedenfor. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen