Prinsesse brækkede benet ved Oslo Horse Show

14-10-2017 10:15

Prinsesse Märtha Louise brækkede i går foden under det internationale stævne Olso Horse Show – et stævne, der ellers skulle have været prinsessens store comeback på den internationale springscene

Copyright Ridehesten.com
Prinsesse Märtha Louise
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den norske prinsesse Märtha Louise havde store planer om et internationalt comeback ved Olso Horse Show 2017, og det var allerede blevet til flere placeringer.
Märtha Louise var tidligere en af Norges bedste springryttere, ligesom hun var en del af det norske landshold, inden vi sidst så hende på den internationale scene i år 2000. Desværre gik planen om et comeback ikke helt som forventede. Ved fredagens CSIAm 120 cm tog prinsessen en afsidning efter et skarpt sving, og prinsessen brækkede samtidig foden. 

- Jeg må lære at blive siddende på hesten – også i svingene! Carsall var super som altid. Det er værre med hende på toppen. Brækket foden og sådan, skriver Prinsesse Märtha Louise på sin Facebook side.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Prinsesse Märtha Louise skulle oprindeligt have været med i showet The Challenge, hvor fire af Norges toptrænere bliver sat på prøve. De har hver især udfordret en af deres egne elever til dyst – så hvem er bedst træneren eller eleven? Prinsesse Märtha Louise skulle møde sin træner Esben Johannesen til duel, men efter efter fredagens meddelelse om, at Prinsesse Märtha Louise har brækket foden, har det været sat ekstra ind for at finde en stand-in til The Challenge, og det er nu lykkedes. Den unge dressurrytter Helena Liholt Gulliksen skifter for en aften dressuren ud med springning, og står klar som stand-in i The Challenge.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner