Polsk OL-rytter uden trense og sporer

20-08-2024 10:18

Sandra Sysojeva fra Polen var med til de olympiske lege i Paris, og nu danser hun sammen med sin partner Maxima Bella videre uden trense og sporer

Copyright Ridehesten.com
Sandra Sysojeva og hoppen Maxima Bella har taget en spændende udfordring op på Instagram. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Den polske dressurrytter Sandra Sysojeva havde sammen med Maxima Bella e. Millennium/ Christ 3 debut til de olympiske lege i Paris tidligere på sommeren. Her leverede parret et pragteksemplar af en præstation, hvor Sandra bidrog med knap og nap 80% til det polske hold, hvilket sikrede dem en finaleplads. 

Nu har Sandra og Maxima Bella fortsat den gode stime, hvor hun tager en udfordring op, det viser hun på sin Instagram-profil. Her danser hende og hoppen uden trense og uden sporer, med teksten "How much do you trust your horse?". Tydeligvis stoler Sandra og Maxima Bella meget på hinanden, for parret rider rundt i en imponerende passage og piaff, hvor det tydeligt ses, hvor stor en kvalitet den smukke, sorte hoppe besidder. 

Copyright Ridehesten.com
Én af hoppens helt stærke sider, er dens piaff og passage. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Maxima Bella var egentligt hesten, som ingen ville have. Da hoppen var ung, var hun svær at håndtere, men Sandra Sysojeva så igennem hende, og tog udfordringen op. Her tog Sandra hoppen med til træning, men den kiggede blot på, har Sandra fortalt til Tidningen Ridsport. Hoppen har en speciel bygning med sin buede torso og korte hals, men til trods for det, formåede Sandra at få det bedste frem i hoppen. I dag er én af hoppens helt stærke sider piaff og passage, hvilket videoen på Instagram tydeligt viser. 

Se videoen af Sandra og Maxima Bella herunder: 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen