Endnu en dag med flotte danske resultater

22-11-2008 15:59

Grethe Næsby

Vilhelmsborg har fuldt blus på dressurstævnet her i weekenden. Senere i eftermiddag skydes Grand Prix-dressur i gang.

Danskerne fører sig frem til det internationale dressurstævne på Vilhelmsborg denne weekend. I morges blev der redet Intermediaire I Kür, hvor mange af rytterne til start i NM havde deres 2. hest med. De danske ekvipager klarede sig særdeles godt og satte sig på både 1. pladsen og 3. pladsen. Sejren gik, ligesom i går, til Sidsel M. Johansen og Schianto. Nr. 2 blev finske Terhi Stegars på Axis, og danske Annemette Summers Mortensen og Tranholms Cortillo indtog 3. pladsen. I Krafft Cup - det såkaldte Danmarksmesterskab for hold - blev det Dalumgård Rideklub der løb med sejren. Både Christine Winther Prip på Pink Floyd F. og Anne Sofie Aæn på D-Day red som de eneste over 70 %, og holdet endte med 207,61 point og god afstand til de øvrige placerede. Nr. 2 blev Rideklubben Ørsted Holme, som med solide ridt fra rytterne og gode heste nåede op på 198,38 point. Sportsrideklubben Langagers dygtige ryttere indtog 3. pladsen med 195,24 point. Senere i dag er der holdkonkurrence i Grand Prix-dressur til NM, og det danske hold består af Annemette Summers Mortensen på Mitchell Imhoff, Jim Rasmussen på Broholm´S Highlight, Joan K. Jensen på Albert og Joachim Chr. Thomsen på Mikado Engvang, som vandt opvarmningsklassen fredag. Gå ikke glip af store hesteoplevelser denne weekend med Grand Prix-dressur kl. 17.00 og stor ridehesteauktion i aften kl. 20.00.