Overfaldet af hestemishandler

06-02-2016 15:15

Hestemishandler fra Spettrup slog til igen og sprøjtede kvinde i hovedet med spraymaling

Copyright Ridehesten.com

Hærværksmanden og dyremishandleren, som to gange i sidste uge brød ind i en stald i Spettrup, gik i går til angreb på naboejendommen - denne gang gjorde han sig samtidig skyldig i overfald.
Gerningsmanden mishandlede natten til torsdag tre heste og to ponyer ved blandt andet at injicere dem med diverse bedøvende og smertestillende medikamenter samt penicillin. Efterfølgende har han skamferet dem ved at klippe haler, man og pandehår af dyrene.

I går kort før middag blev han til gengæld forstyrret i sit tilsyneladende målrettede angreb mod flere heste, da datteren til de første ofre fra naboejendommen lagde mærke til en mistænkelig mand i mørkt tøj.
Hun løb derfor over på ejendommen for at lukke deres hund ud. Pludselig stod hun ansigt til ansigt med manden, som kvitterede med et slag i ansigtet. Inden han tog flugten, tog han sig desuden tid til at sprøjte datterens ansigt til med blå spraymaling.

- Vi har gransket hjernen for at tænke over, hvem der kunne finde på sådan noget. Er det hævn for noget? Men vi har ingen anelse, og nu hvor han har været to forskellige steder, virker det endnu mere meningsløst og brutalt, fortæller faderen til den overfaldte pige, John Martensen, til Horsens Folkeblad.

På ejendommen havde gerningsmanden nået at spraymale flere blå krusseduller og skrive ordet "hest." Også familiens hund fik maling på sig. Til gengæld nåede gerningsmanden tilsyneladende ikke ind i stalden denne gang, hvorfor ingen af hestene led nogen form for overlast.

I første omgang stak gerningsmanden af til fods, men efter alt at dømme havde han en bil parkeret i nærheden, da han hurtigt var væk igen. Manden beskrives som 170-175 cm høj og iført mørkt tøj.

Kilde: Horsens Folkeblad 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev