Nye heste til Rosenkilde-søstrene

29-12-2023 15:51

To topheste i dressursporten skifter nu rytter og bliver en del af familien Rosenkildes foretagende

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Kingston. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De to søstre Sofia og Theresa Rosenkilde har begge adskillige ridt bag sig på nationalt såvel som internationalt niveau.

Blandt deres resultater kan det nævnes, at Sofia Rosenkilde, der indtil nu har redet pony, blev danmarksmester for kat. I ponyer på ponyen Cosmo Royale e. Cosmopolitan/Casino, og Theresa Rosenkilde har sammen med Blue Hors Zwobber e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Romanov (opdr. Blue Hors) været med på det sølvvindende EM-hold i år, ligesom hun også er en del af A-gruppen for juniorer. 

Begge piger har nu erhvervet sig nye heste til den kommende sæson. Sofia Rosenkilde påbegynder junior-tiden med den 8-årige Blue Hors-avlshingst Blue Hors Kingston e. Glock's Toto/ Turbo Magic . Den smukke avlshingst har topkvalitets dressurblod i årene, idet Glock's Toto har den vindende hingst Totilas som far. 

Blue Hors Kingston har med både Nanna Skodborg Merrald og Cristian Tudela Ruiz redet i unghestechampionaterne med flotte procenter. I 2023 overtog Sophia Ludvigsen tøjlerne og har startet den smukke hingst på MB-niveau til flotte procenter og flere sejre. 

Lone Bangs UVM-hest til Theresa Rosenkilde
Theresa Rosenkilde tager også hul på et nyt kapitel med den 8-årige Poseidon Majlund e. Tailormade Temptation/ Solos Landtinus (opdr. Stutteri Majlund).

Nyheden fortsætter efter annoncen

Poseidon Majlund har allerede markeret sig på de internationale stævnebaner med Lone Bang Zindorff i sadlen, da de blev udtaget til UVM for 7-års heste i 2022, hvor de sluttede som nr. 9 i finalen. Poseidon Majlund blev i en periode redet af Lotte Wiuff Straarup, som også startede unghestechampionater på Poseidon. 

Copyright Ridehesten.com
Lone Bang Zindorff og Poseidon Majlund. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Lone Bang Zindorff debuterede Poseidon Majlund i Prix St. Georges til landsstævne i juni i år, hvor de blev bedømt til 73,07% og blev placeret som nr. 3. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen