Nørheden forsætter sejrsstimen

20-10-2023 17:55

Mathias Nørheden Johansen sejrer igen til det internationale stævne i San Giovanni in Marignano i Italien

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen her med Accolade. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend afholdes der igen internationalt springstævne i San Giovanni in Marignano i Italien. Her er Helena Irmand Nielsen og Mathias Nørheden Johansen blandt de startende ryttere, og det er allerede lykkedes Mathias Nørheden at opnå flere topplaceringer og en sejr til stævnet. 

I den 3-stjernede Grand Prix-klasse på 140 cm var der intet mindre end 94 ryttere til start. Trods det store felt lykkedes det alligevel Mathias Nørheden Johansen at løbe med sejren. Det gjorde han sammen med Ippolito e. I M Special de Muze/ Contendro I. Parret red to fejlfrie runder og i kombination med en hurtig tid, blev det til en sejr for ekvipagen. 

Allerede i går red Mathias Nørheden Johansen med om topplaceringerne i den tilsvarende Grand Prix-klasse på 140 cm. Her lykkedes de ham at opnå en femteplads med Ippolito efter to fejlfrie runder i et stort felt på 156 ryttere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilmed blev det også til en sjetteplads i unghesteklassen på 135 cm, da han sammen med Zafir 13 e. Zinedine/ FRH Quiad red to fejlfrie runder. 

I forrige weekend havde Mathias Nørheden Johansen ligeledes succes til det italienske stævne, hvor han sammen med Navaro de Laubry Z e. Nabab de Reve/ Comanche Pracht de Laubry opnåede en sejr i den CSI2* og en fjerdeplads i samme klasse med Ippolito. Læs mere om stævnet her. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner