NM: Dansk guld på Flyinge

28-06-2013 13:34

Signe Wiese

Dagens 2. medalje er hus ved NM på Flyinge - og den er ovenikøbet af guld!  Den præstation stod pigerne på det danske dressurlandshold for kat. II-ponyer for

Det er blevet til flere medaljer til de danske deltagere ved Nordisk Mesterskab på Flyinge i Sverige.

Det danske dressurlandshold for kat. II-ponyer blev udgjort af Henriette B. Hansen/Charlie, Sandra Gottlieb Lyngø/Højvangs Bondeo, Anne-Mette Lyager/Don Chocolo og Sandra Kristoffersen/Click Clack.

Allerede torsdag vidste de danske piger, at de satsede på guldet, da de lagde sig suverænt i spidsen efter mesterskabets første runde, og den stil bevarede de danske ekvipager i dag, hvor de alle red over 70%.  Første danske ekvipage var Henriette B. Hansen og Charlie, som leverede et flot til 71,068%. Herefter var det  Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeos tur, og de leverede klassens bedste resultat med en score på  73,932%. Anne-Mette Lyager og Don Chocolo fik 70,556% og Sandra Kristoffersen på Click-Clack fik 71,068%.

Det gav et samlet resultat på 216,068 point, og der med var der guld til de danske ponypiger. Sverige fik sølv med 214,958 point, mens bronzen gik til finnerne med 194,016 point.

Se klassens resultat HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen