Mød ungrytter Christine Thirup Christensen

06-01-2020 14:03

Annika Knudsen Lorentsen

Christine Thirup Christensen vandt i sommers DM for ungryttere, og det er bare en af flere medaljer hun har vundet gennem tiden. Ridehesten har besøgt den talentfulde rytter, som efter hun startede på sin uddannelse i sommers, skal få topsport og jurastudie til at gå op i en højere enhed

Copyright Ridehesten.com
Christine sammen med hendes hest Vedric, som hun vandt DM på i sommers. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er vigtigt med god støtte hjemmefra, når man som Christine Thirup Christensen rider på højeste niveau i springning og samtidig skal få en dagligdag med jurastudie på universitetet til at gå op. 

– Selvom det kræver meget stukturering, så synes jeg faktisk, jeg får det til at fungere rigtig godt, fortæller Christine, som blandt andet også fortæller om sit gode samarbejde med teamet hos Absolute Horses, om hvornår hendes ridekarriere begyndte og om de succesfulde år hun haft på springbaner rundt omkring i Europa. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I januarnummeret af magasinet Ridehesten kan du læse meget mere om Christine og om hvordan hun får hendes hverdag til at gå op. Du kan også læse om hendes målsætning for fremtiden og om hendes glæde ved at ride som en del af det danske ungrytterlandshold. 

Januarnummeret kan købes hos vores forhandlere, som du finder en liste over her. Eller du kan bestille det direkte hjem til dig her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen