Mette Ehlers er ny underviser på berideruddannelsen

13-09-2019 13:07

Camilla Tiefensee Schrøder

Den 37-årige berider Mette Ehlers overtager stillingen efter Maria Anita Andersen, som er rykket til Helgstrand Dressage

Copyright Ridehesten.com
Mette Ehlers skal på berideruddannelsen undervise i instruktørgerning og dressur i teori og praksis, mens Johnny Hansen fortsat står for springdelen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når berideruddannelsens næste skoleforløb på Vilhelmsborg starter på mandag, bliver det med Mette Ehlers som dressurunderviser.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er helt vildt spændende, og det er en stor og vigtig opgave, som jeg er beæret over at få. Jeg har altid gerne villet noget med uddannelsen, fordi jeg selv brænder for at undervise og nørde ridning i både teori og praksis. Jeg glæder mig til at give mine erfaringer videre, siger Mette Ehlers.

Hun blev selv færdigudlært i 2010. Oprindeligt startede hun i lære som springrytter, men hun har i mange år arbejdet med begge discipliner, og i dag beskæftiger hun sig kun med dressur. Til daglig arbejder hun ved Hedensted, hvor hun er selvstændig og underviser, sælger heste og har heste i ridning.
Tidligere har hun bl.a. været ansat som dressurunderviser hos Ballerup Rideklub og efterfølgende arbejdet 4,5 år som berider på Katrinelund frem til 2017. Derudover har hun erfaring som championatsdommer og testrytter ved Dansk Varmblods hoppekåringer.

Mette Ehlers afløser Maria Anita Andersen, som er blevet ansat hos Helgstrand Dressage.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner