Mellemrunden for 4-års heste afgjort i Øst

26-09-2021 14:30

Ved dagens mellemrunde i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championat, var sytten 4-års heste til start i Karlslunde, hvor Kathrine Springborg vandt på hjemmeavlede  Springborgs Abiza

Denne weekend har budt på mellemrunde i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater, som har været afholdt i jyske Grindsted og i Karlslunde på Sjælland. I alt har 58 4-års heste været til start de sidste to dage, hvor de 28 bedste har fået adgang til finalestævnet, som afholdes på Blue Hors i uge 41.

Blandt de 58 heste var 17 af dem i dag til start ved mellemrunden i Karlslunde og her var det marginalerne som måtte til for at finde dagens vinder, da to af hestene havde det samme slutresultat. For at finde vinderen i den situation, er det karakteren i kapacitet der bliver afgørende, men også her var de to heste side om side. Det var derfor rideligheds karakteren som blev afgørende for at Kathrine Springborg på hjemmeavlede Springborgs Abiza e. Asgard's Ibiza/Rubin-Royal (opdr. Stutteri Springborg v/P & P Springborg) vandt dagens mellemrunde for 4-års hestene i Øst. Med blandt andet 8,6 i trav og ridelighed blev det til samlet 84.20% for ekvipagen, som udover sejren også sikrede dem en plads ved finalestævnet. 

Det var Anders Uve Sjøbeck Hoeck og avlshingsten Hesselhøj Rock A Billy e. Revoultion/Blue Hors Hertug (opdr. Jane og Erik Bech Jensen) som i første omgang var ligeplaceret med Springborg, men som i stedet måtte nøjes med andenpladsen grundet karakteren for ridelighed. Hingsten blev belønnet med 8,8 i skridt, samt 8,5 for både galop og kapacitet og samlet 84,20%.

Berider Camilla Ahlers Pedersen fik kilet sig ind tredjepladsen på Skovmosegårds Amarone e. Bon Coeur/ERA Cancing Hit (opdr. Stutteri Skovmosegård ApS), da dommerne blandt andet belønnede dem med 8,8 i trav og samlet 84,0%. For tre uger siden deltog Michael Søgaard og Søbakkehus Duffy e. Sezuan/Uno Don Diego (opdr. Dorthe og Hans Jørgen Hoeck) ved Dansk Varmblods Eliteskue hvor hoppen fik tildelt sølvmedalje og i dag blev ekvipagen nummer fire med 83,80%.

Anders Uve Sjøbeck Hoeck har haft en særdeles travl weekend, da han i går havde to 4-års heste med i mellemrunden i Grindsted, hvor han blev nummer to og fire. Udover andenpladsen i dagens klasse i Karlslunde blev han og Donkey King e. Hesselhøj Donkey Boy/Blue Hors Don Schufro (opdr. Poul Nielsen) nummer fem med samlet 82,80%.

Se resultatet af klassen HER.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing