Mange starter på Riders Cup

29-07-2017 09:12

Maria Lerche Mortensen

Ved stævnet på Riders Cup er der mange spændende klasser og ligeledes mange starter. I går var der 375 ekvipager igennem springbanen i klasser fra LB1* til MA1*

Copyright Ridehesten.com
Matilde Skov og Thin Thin
Nyheden fortsætter efter annoncen

I LA1* var der så mange ekvipager til start, at klassen blev delt i to. Læs om første halvdel og LB1* her. I anden del af LA1*, red hele 16 ekvipager dobbelt nul, men Matilde Skov med Thin Thin var hurtigst i en tæt topkamp, hvor Mia Maj Kruuse Larsen blev nummer to med hoppen Viva Verlisa. Tredjepladsen gik i denne klasse til Mie Mundberg med Gorgeous George.

Copyright Ridehesten.com
Emilie Louise Weilsby og Quick Step

I første del af MB1* Blev der ligeledes redet mange nulrunder, men fem sekunder hurtigere end nærmeste konkurrent var Emilie Louise Weilsby med vallakken Quick Step. Den blå sløjfe tog Sarah Kroman Rosenlund Christensen med hjem sammen med hesten Cilas Ask. Cecilie Eriksen og Calvin havde en god dag, idet de ikke bare vandt  LA1*, men også tog en placering som nummer tre i MB1*, efter endnu en fejlfri runde.

Copyright Ridehesten.com
Anee Keller og Time 4 U

I anden del af MB1* var der lige netop sløjfer til de 13 der klarede banen uden fejl. Hurtigst var Anee Keller med hoppen Time 4 U, der dermed tog sejren. På andenpladsen var Sofie Halling med Toftehøjs Carat at finde, dog med Mads Larsen lige i hælene, han tog sig nemlig af tredjepladsen med Black’s Cassandra.

Copyright Ridehesten.com
Bruce Gerard Goodin
Nyheden fortsætter efter annoncen

I MB2** var der hele 79 til start, heraf var 45 fejlfrie i første runde, imens 30 præsterede at levere dobbelt nul. Så der skulle altså virkelig rides til for at være med i topkampen. Det blev Bruce Gerard Goodin og den 7-årige vallak Absolu De Boye der stak afsted med førstepladsen. Men blot 0,05 sekund efter Bruce, kom Sia Freck Kolby i mål, hun kunne derfor modtage andenpræmien sammen med hesten Acoraya. Det blev Sofie Halling og Toftehøjs Carat der tog tredjepladsen.

Copyright Ridehesten.com
Christoffer Nerving Møllekær og Zidane

I dagens højeste klasse, MA1* Tog Christoffer Nerving Møllekær og vallakken Zidane sejren, de havde endda knapt 4 sekunder til den nærmeste konkurrent, men herefter lå de fejlfrie ryttere også tæt. Klassens næsthurtigste ekvipage blev Sofie Yderstræde Bucka og El Ninjo Van De Kwade Heyde, der dermed tog den blå sløjfe med hjem. På tredjepladsen var Christina Nielsen og Griffin 16 at finde.  

I dag er stævnet netop begyndt med en LB1* på C-plan. I løbet af dagen vil der være klasser helt op til S1*, heriblandt også iagttagelsesklasser til UVM for 6- og 7 års. Og søndag løber DRF-mesterskabet for hold af stablen, hvor 17 hold er til start. Resultater kan følges her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen