Leder du efter dit nye føl?

01-07-2021 07:08
Avl

Så kom med til føltur hos Dansk Varmblod Region 1. Her er der rig mulighed for at komme ud at se både spring- og dressurføl, og med en masse avlere samlet, er der også mulighed for at få sig en god snak

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Traditionen tro er en masse avlere – både i spring og dressur – på føltur i region 1 d. 3. juli 2021. Det er spændende at se, hvordan de forskellige kombinationer mellem hopper og hingste har fungeret, og det giver inspiration til avlerens egne valg. Med så mange avlere samlet, er der også en unik mulighed for at få sig en god snak med flere forskellige avlere om alt mellem himmel og jord. Det kan være, du er en kommende avler, der gerne vil høre lidt mere om, hvordan det hele foregår? Det kan også være, du leder efter dit kommende føl, og her er der masser af muligheder for at få en snak om føl, som slet ikke bliver annonceret til salg nogen steder. Så måske dit kommende føl er i vente lige her? 

Med start kl. 13.30 går turen til Iben Kamp i Fredensborg, hvor der skal ses på dressurføl. Dernæst går turen til tre stutterier i Skævinge – først Ann Hoffmann og Carsten Jensen i Skævinge, hvor der skal ses på springføl. Dernæst køres der til Stutteri Faurbirk, hvor en række dressurføl vises frem – nogle er næsten helt nyfødte.
Der afsluttes hos Stutteri Springborg, hvor der fremvises både spring- og dressurføl – og så bliver grillen ellers tændt i ridehallen ca. kl. 18.00.

Alle er velkomne på årets føltur (også ikke-medlemmer af Dansk Varmblod), og regionen sørger for bespisning til den nette sum af 125 kr. Sidste tilmelding er 1/7-2021. Man kører i egen bil fra sted til sted.

Tilmelding og betaling skal ske HER.

/Pressemeddelelse

Læs mere om Ann Hoffmann og Carsten Jensens spændende avl i Ridehestens martsnummer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen