Lars Pedersen bedste dansker i 150 cm (video)

06-03-2020 19:13

Annika Knudsen Lorentsen

Det blev tysk sejr i 150 cm klassen i dag, mens bedste dansker blev Lars Nørgaard Pedersen med Grafitti P. Se hans omspringningsridt i nyheden

Copyright Ridehesten.com
Hendrik Sosath og Lady Lordana Old. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var mange danskere, der leverede rigtig flotte runder i dagens Skibby HC CSI3* 150 cm klasse i boksen, faktisk red 6 af de 18 danske ekvipager fejlfrit i hovedrunden. I alt var 60 ekvipager til start i klassen, og de 15 bedste kvalificerede sig til omspringningen. 

I omspringningen var bedste rytter den tyske Hendrik Sosath med den velspringende hoppe Lady Lordana OLD e. Lordanos/Landor S. Han red fejlfrit i omspringningen i tiden 40.84 sekunder, og dermed sikrede han sig sejren med næsten ét sekund ned til nr. 2. På andenpladsen blev det irske Shane Carey med Detroit e. Diamant de Revel/San Patrignano Corrado, de red fejlfrit i tiden 41.81 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Lars Nørgaard Pedersen og Grafitti P. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen

Flere danskere flot placeret
På tredjepladsen blev det danske Lars Nørgaard Pedersen, som leverede en utrolig flot omspringning med Grafitti P e. Bøgegårdens Grafs Stakkato/Cassini II (opdr. LP Springheste). Lars og Grafitti red også fejlfrit i omspringningen i tiden 44.93 sekunder, og I kan se ekvipagens omspringningsridt i videoen nederst. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På både fjerde- og femtepladsen blev det også danske ryttere. På fjerdepladsen blev det nemlig Zascha Nygaard Andreasen, som allerede har været meget succesfuld i Herning med flere topplaceringer i de store klasse. I denne klasse red hun Just Cute B e. Cassaro 5/Accord II, og de red fejlfrit i tiden 46.37 sekunder. 

På femtepladsen blev det Rikke Haastrup Kristensen med Balouca Z e. Baloubet du Rouet/Parco (opdr. Annette Grønbæk. Den bare 9-årige Balouca sprang super godt i både hovedrunde og omspringning, og de endte som nr. 5 med en tid på 46.59 sekunder. 

De øvrige fejlfrie danske ekvipager i hovedrunden var Thomas Sandgaard med Nørremøllehøjs Ariel, Christine Thirup Christensen med Afghan og Morten Bennetsen med Carlisco.

Se start- og resultatlister her.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen