Kvalitetshopper i Region 4

18-06-2016 21:08

Stine Gertsen

Det blev til en rigtig fin samling RDH hopper, og et par stykker blev også udtaget til Eliteskuet ved dagens hoppekåring i Sdr. Hygum Rideklub, hvor Dansk Varmblod Region 4 i dag afholdt sadelkåring i både spring og dressur.

Copyright Ridehesten.com
Bounty Højris e. Bordeaux/Looping DH, som er avlet og ejet af Betty Rasmussen og Jon og Mette Vedding Nielsen i Ansager

Dagens bedste 2-års springhoppe ved eksteriørkåringen blev kat. 904; Bøgegårdens Dream e. Bøgegårdens Stakkato/Bøgegårdens Apollo, fra Stald Bøgegården ved Stina & Jørgen Schmidt.

Fløjhoppen for de 3-års springbetonede hopper blev kat. 927; Søndervangs Quick Line e. Last Man’s Hope/Quidam De Revel, som også blev kåret i Hovedstambogen. Hoppen er avlet og ejet af Else og Nis Ravn i Rødding.

Kat. 930; Alberte N e. Amarone/Carson Ask blev fløj i holdet for de 4-års og ældre springbetonede hopper. Hoppen er avlet af Inge Madsen og Aage Ørum på Nørrelund og ejes i dag af Kamilla Emilie Houborg.

I holdet blandt de 3-års springhopper var kvaliteten helt i top, men fløjpladsen gik til kat. 402; Beezie Ask e. Cavall Ask/Clarimo, avlet og ejet af Stutteri Ask i Martofte. Hoppen blev fremvist af Bettina Møller, og opnåede blandt andet 9 for teknik i løsspringning og 8,5 i kapacitet, ridelighed og springgalop. Udover Beezie Ask blev også kat. 403; Chinett Ask, 404; Birkegårdens Cinderella og 405; F.A. Ratina udtaget til Eliteskuet.

Ved holdet for de 4-års og ældre springhopper blev fløjhoppen kat. 411; Nørremøllehøj’s Cosmea e. Cosmeo/Lasino, som er avlet og ejet af Uwe og Christina Thomsen. Hoppen blev kåret i Hovedstambogen med 8 i helhed og fik blandt andet tildelt 8,5 for kapacitet.

For de 3-års dressurbetonede hopper blev der delt tre 9-taller ud. Alle gik de til holdets fløj; Bounty Højris e. Bordeaux/Looping DH. Dette var for blandt andet ridelighed og galop. Hoppen er avlet og ejet af Betty Rasmussen og Jon og Mette Vedding Nielsen i Ansager. Udover Bounty Højris blev også kat. 423; Jozetta Gersdorf og kat. 427; Zefira udtaget til Eliteskuet.

 

I morgen fortsætter DV kåringerne i Sdr. Hygum Rideklub.

 

Copyright Ridehesten.com
Beezie Ask e. Cavall Ask/Clarimo, avlet og ejet af Stutteri Ask i Martofte

Alle billeder fra arrangementet kan ses her på siden fra på mandag.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner