Kreativ organisering og glade ryttere

18-03-2021 14:02

Annika Knudsen Lorentsen

I sidste weekend var der endelig stævner igen, og en af stævnearrangørerne var Stevnstrup Rideklub, som oplevede glade ryttere, som var helt med på at overholde de mange tiltag, som var sat i værk for at kunne afvikle stævnet corona-sikkert

Copyright Ridehesten.com
Christian Kaae til start ved stævnet i Stevnstrup. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved weekendens stævne i Stevnstrup Rideklub var der springrytterne der var til start. Lørdag var forbeholdt ponyrytterne, mens søndag var for hesterytterne.

Klasserne var opdelt, så der ikke var mere end omkring 10 ekvipager i hver, og så var der nogle ryttere, som red to gange i samme klasse. Også parkeringen var opdelt, sådan, at de ryttere fra den samme klasse parkerede sammen, og på dem måde kunne man undgå at blande deltagerne i løbet af dagen.

– Det har været et samarbejde på tværs af flere klubber, og vi er rigtig glade for, at det lykkedes at afvikle, forklarer Rasmus Kaae og fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Mange ryttere fortalte, at de var meget trygge i afviklingen af stævnet, og vi fik meget ros for, at det var godt organiseret.

En af de mange tiltag var også at ensrette stævnepladsen. Det betød, at en klasse red samlet ned på opvarmningen en vej, og når man var færdig, skridtede man en anden vej om til ens parkeringsplads igen. Det fungerede rigtig godt, og på grund af den gode organisering, lykkedes det af få hele 215 starter om lørdagen og 207 starter om søndag. Og det foregik helt uden at overskride det gældende forsamlingsforbud.

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen