Kom til internationalt stævne hos Riders Cup

29-10-2018 09:37

Allerede fra på onsdag går det løs i Herlufmagle, når Riders Cup afholder internationalt springstævne og officiel indvielse af nyt hestesportscenter

Copyright Ridehesten.com
Glen og Kartni Nielsen da ridehuset var under opførelse i 2014

Topryttere fra 9 forskellige nationer har allerede meldt deres ankomst og deltagelse i de prestigefyldte springklasser i CSI2* CSIYH1* samt de nationale springklasser.

Indvielse af indendørsfaciliteter 
Udover Riders Cups invitation til dette store internationale springstævne, er det også præcis denne weekend, at deres nye indendørsfaciliteter bliver indviet.
Det kommer til at foregå fredag d. 2. november kl. 19.00, hvor Næstveds Borgmester Carsten Rasmussen vil stå for den særlige og helt officielle del.
Umiddelbart herefter vil der være fest for alle med eksklusiv buffet samt underholdning i topklasse leveret af The Pianoman Poul Maxwel.

Lørdag d. 3. november kl. 19.00, er der så Riders Cup PARTY.

Prisen for buffet og underholdning er kr. 250 pr. person, samme pris både fredag og lørdag, og alle er velkommen til at deltage i festlighederne.
Tilmelding til info@riderscup.dk (OBS! Billetpris er ekskl. drikkevarer)
 
Sidste tilmeldingsfrist
Tør du tage kampen op med Europas bedste springryttere og endnu ikke har fået meldt til, så kontakt Dorthe Ketterle showoffice@riderscup.dk.
 
Gratis entre
Riders Cup er beliggende i det smukke Herlufmagle med skoven som kulisse og er kendt for deres internationale og nationale udendørsstævner. Hos Riders Cup er kun det bedste godt nok, så kom og se god ridning i fantastiske rammer, der er gratis entré alle dage, og altid god forplejning.
/Pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen