Kom til en storslået Show Night i Boxen

16-09-2017 06:58

Når World Cup Herning slår dørene op til Show Night lørdag den 21. oktober, kan publikum forvente et sandt overflødighedshorn af hesteoplevelser. Rækken af performere er lang og imponerende. Hver især står de for en unik optræden, der kædes sammen til en helt uforglemmelig forestilling

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tryk på allerede fra start
Det er én og samme billet, der giver adgang til Boxen både hele lørdag den 21. oktober. Derfor integreres dagens spændende konkurrenceprogram og den festlige aften da også, når Show Night indledes med omspringningen i den store CSI3* Grand Prix-springning, hvor mange store profiler vil være at spotte. Derefter får publikum fornøjelsen af den danske urban pop-duo L.I.G.A., der blandt andet er kendt for hittene ”Julia”, ”Den første gang” og ”Søvnløs”. Der er dømt fest i Boxen når L.I.G.A. optræder med et par af deres populære ørehængere, som helt sikkert vil få folk op af deres sæder. Festen fortsætter med ”Ride’n’drive”, som vil udfordre otte par på en bane fyldt med forhindringer - den ene gennemfører til hest, mens den anden kører igennem banen på en ATV.

Ponygalop ud over det sædvanlige
Højt tempo med masser af fart og bevægelse bliver der også at opleve, når Danmarks bedste mountedgames-hold gæster boksen. Syv ryttere og deres ponyer vil under temaet ”Fantasi og fortryllelse” vise et både underholdende og spændende show, som lægger op til fest - og her må der både larmes, heppes og hujes!
Det er en broget flok ekvipager, der repræsenterer en bred vifte af typer og køn, og som har optrådt i adskillige store arenaer ved arrangementer som Royal Welsh Agriculture show, Scandinavium World Cup og adskillige EM og VM.

En verdensstjerne kigger forbi
Han har været i Herning før, og nu er han tilbage - Tristan Tucker fra Australien. Tristan er dressurrytter og hestetræner og har arbejdet med heste hele sit liv. Han kommer til Boxen i form af sit kendte og sjove alter-ego, dressurrytteren Brett Kidding, som er kommet fra Australien til Europa for at følge sin drøm om at nå til tops i sporten. Selv med høje ambitioner opdager Brett hurtigt, at han må overvinde store udfordringer og forhindringer for at overleve Europas barske hesteverden. Hvor de fleste vender hjem med halen mellem benene, adskiller Brett sig fra resten og fortsætter jagten på at nå hans mål. Følg Tristan Tucker forklædt som Brett Kidding i hans humoristiske eventyr og glædelige øjeblikke som dressurrytter.
Når det umulige bliver muligt
Mød Salim Ejnaini, en 24-årig fransk mand, der springer baner på sin hest, selvom han er fuldstændig blind. Salim begyndte at miste synet i en alder af seks måneder, men startede alligevel med at ride som 12-årig. Da han fire år senere mistede synet helt, var han fast besluttet på at fortsætte sin ridning. Siden har han tilmed konkurreret i springning med hjælp fra sin træner Tiffany Margueritat, som guider ham igennem banerne. ”Alt er muligt, når blot du stoler på din hest - også selv om du er blind”, forklarer Salim Ejnaini, der kæmper for sine drømme, selv om alle odds er imod ham.

Hædring til titelvindere
Udover underholdning bliver der også mulighed for at hylde nogle af de mange medaljetagere, som har prydet resultattavlerne i 2017. Arrangørerne kan endnu ikke løfte sløret på navnene, men dog lover de et kort indslag fra en af de udnævnte ryttere. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at publikum er garanteret en helt fantastisk hesteoplevelse, når Show Night i Boxen løber af stablen lørdag aften under World Cup Herning, hvor festen rundes af i Boxen’s Rock Bar med stort afterparty for alle.

Se mere HER

/Pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen