Betydelige hingsteføl til fremtidens dressurbaner

11-10-2020 16:36
Avl

Vi præsenterer her to af de 11 dressurføl af de i alt 17 nøje udvalgte DV-føl, der udgør kollektionen til næste uges DWB World Cup Foal Auction under World Cup-stævnet i Herning

Copyright Ridehesten.com
Zeven Galore. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

17 føl udgør kollektionen til DWB World Cup Foal Auction, som afvikles på Vilhelmsborg lørdag den 17. oktober 2020 i tidsrummet kl. 15.30-17.00 i det kendte format med hybridauktion, hvor der er publikum i hallen, mens man kan byde på nettet eller på telefonen og følge onlinestreaming via ClipMyHorse. Der åbnes for online bud på onsdag den 14. oktober, og på auktionsdagen vil der være fremvisning af følkollektionen kl. 11.30 på Vilhelmsborg.

Vi tager her et nærmere kig på to af de i alt 11 dressurføl på DWB World Cup Foal Auction.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Zeven Galore e. Blue Hors Zack x Bøgegårdens Boney M x Lionell er et storrammet, maskulint hingsteføl der arbejder smidigt og kraftfuldt i alle tre gangarter. Zevens mor er søster til intet mindre end moderen til den verdenskendte Sezuan, og føllet her har derfor samme mormor og samme far som Sezuan og er derfor naturligvis også meget nært beslægtet med hingste som So Unique, So Perfect, Janeiro Platinum og Secret.

Severis Karaoke e. Kadans x Welt Hit II x Lemon Tree er et typestærkt, velrejst og maskulint dressurbetonet hingsteføl. Han bevæger sig med stor knæ- og haseaktion i bevægelsen, der også er både rummelig og let. Fra samme mor kommer mange stjerner, der bl.a. tæller S.O.A.L., som tegner særdeles lovende med Carina Cassøe Krüth i sadlen og Bumblebee, der er succesfuld i GP i USA.

Copyright Ridehesten.com
Severis Karaoke. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen