Knudsen placeret i 150 cm i Bratislava (video)

21-05-2022 21:39

I den 3-stjernede Gold Tour i slovenske Bratislava har de danske springryttere Mathias Nørheden Johansen og Martin Mose Knudsen leverede flotte runder. I eftermiddag i en 150 cm klasse

Copyright Ridehesten.com
Martin Mose Knudsen og Schweinsteiger i Bratislava i dag. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske springryttere Martin Mose Knudsen og Mathias Nørheden Johansen var begge fejlfrie i hovedspringningen i 150 cm CSIO3* Gold Tour-klassen  i slovenske Bratislava. Med den 12-årige DV-vallak Schweinsteiger e. Lux Z/ Churcill (opdr. Karina Hein) har Martin Mose Knudsen allerede opnået S-placeringer i indeværende år i Vejer de la Frontera, Kronenberg, Lanaken og Samorin, så stævnet i Bratislava er blot endnu en perle på snoren.

Af 43 startende i dagens 150 cm klasse sluttede Martin og Schweinsteiger på en fornem fjerdeplads. Mathias Nørheden Johansen var med den 14-årige holsteneren Camelot e. Casall/ Calato også blandt de ni ekvipager i omspringninger, og de sluttede på en ottendeplads.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ligeledes i dag blev Caroline Schaarup-Kjær og den 8-årige DV-hoppe Caprice Ask e. Favorit Ask/ Caretino (opdr. Stutteri Ask) fejlfri og nr. 2 i en 125 cm-klasse.

Stævnets start- og resultatlister.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen