Jysk Mesterskab i dressur afgjort

29-11-2015 19:09

Nanna Nørgaard

De seneste uger har budt på høj aktivitet i Aalborg Sportsrideklub og i denne weekend har de således rundet af med Jysk Mesterskab i dressur. Tre nykårede mestre i henholdsvis middelsvær, svær og Grand Prix.

Copyright Ridehesten.com
De tre øverst placerede i jysk mesterskab middelsvær dressur

Den sidste dag ved det Jyske Mesterskab i dressur på Finstrupgaard, startede ud med en MA1 efterfulgt af mesterskabsklasserne. MA1'en blev vundet af Maik Kohlschmidt på Calaiza T med 70.278% tæt efterfulgt af Gitte Mors Burgaard på Moselunds Domenic med 70.185%. Ind på tredjepladsen komLise Ladefoged Jensen på Arietta Klintgaard med 69.028%.

Copyright Ridehesten.com
Ditte Mikkelsen på Don Rohdian

Herefter gik finalerne i gang for de Jyske Mesterskaber og det første mesterskab der blev afgjort var Jysk Mesterskab i svær dressur, som gik i Intermediare I. Her viste Ditte Mikkelsen sig sikker i dagens ridt til 72.5% og en samlet score på 146.842 point som sendte ekvipagen sikkert til sejr. Ind på anden pladsen blev det dagens MA1 vinder Maik Kohlschmidt på Møllegårdens Pas Partout med en samlet score på 139.781 point. Tredjepladsen gik til Sidsel M. Johansen på Søndervangs Arrogant med en samlet score på 137.544 point.

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald på TRANEENGGÅRDS AKONDO

I dagens grand prix finale var tre ryttere til start og her blev det til en sikkert sejr til Nanna Skodborg Merrald på Traneengårds Akondo med en samlet score på 74.338% og med hele 6% ned til anden pladsen var hun ikke til at rokke. Dennis Fisker indtog anden pladsen med 68.282% på hesten Mirage Højris og tredjepladsen blev snuppet af Nikolai Kowalski på Gewelts Donna Tella med 67.871%.

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker på Mirage Højris

Dagens sidste klasse og mesterskab i middelsvær dressur blev vundet af Sidsel M Johansen på Dunhill med en samlet score på 71.171% tæt efterfulgt af Amalie Aasted Albæk på Ørevadbros Dior med 69.287%. Søren Wind på Rolex Højris indtog tredje pladsen med 68.782%

Copyright Ridehesten.com
Sidsel M. Johansen og DUNHILL
Copyright Ridehesten.com
Amalie Aasted Albæk og ØREVADBROS DIOR

Se alle resultater her

Se alle billederne fra søndagens finaler fra starten af ugen

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen