Julehilsen fra Rigmor og Jette

23-12-2014 07:46

Herunder kan du læse en julehilsen fra holdleder i ponydressur, Rigmor Kristensen, og landstræner i ponydressur, Jette Nevermann Torup

Copyright Ridehesten.com
Rigmor Kristensen.

”Endnu et år er ved at være slut, hvor vi med tilfredshed kan se tilbage på mange flotte sportslige præstationer og gode oplevelser. Rigtig mange nye ponyryttere har vist, at de er godt på vej.

Selvom ponyårene er få for de enkelte ryttere, er det stadig muligt at tilegne sig gode ridefærdigheder. De er på længere sigt nødvendige for videreudviklingen, når rytterne skal videre på hest. Det er de gode resultater længere oppe i rækkerne hos junior-, ung- og seniorrytterne et tydeligt bevis på.

Aldersrelateret Træning Koncept er ved at finde godt indpas i de forskellige træningsmiljøer. Dette ses tydeligt i den store tilgang vi oplever af unge lovende ryttere, som på en positiv måde gør sig gældende - også på landsplan.

Årets talentsamling for nye ryttere har vist, at rigtig mange forældre har forståelse for vigtigheden af den støtte og vejledning, der skal til for at udvikle rytterne med henblik på at opnå bedre færdigheder til gavn for sporten.

Ponydressuren har igen i år haft succes på internationalt plan. Rigtig mange har deltaget ved internationale stævner med flotte resultater til følge.

Ved Nordic Baltic Championship i Kristiansand i Norge genvandt begge danske ponyhold guld i holdmesterskabet. Derudover sikrede flotte præstationer os også individuelt guld for kat. 1 ponyer og individuelt guld, sølv og bronze til kat 2 ponyer.

EM i Millstreet i Irland var en fantastisk oplevelse for det danske hold. På trods af en meget udfordrende rejse med ponyerne opnåede vi, med et hold af ryttere hvor kun den ene havde mesterskabserfaring, at bibeholde vores position blandt de bedste i Europa med en flot 4. plads for hold. Ligeså fornemt var det, at tre af rytterne var blandt de 12 bedste individuelt.

Den positive udvikling af vores sport er afhængig af de rammer, som rytterne rider konkurrencer under. Der skal lyde en kæmpe tak til de klubber og stævnearrangører, der arrangerer stævner for ponyrytterne.

Ligeledes en stor tak til alle de sponsorer der over året har støttet ponydressuren. En speciel tak til ECCO som for 10. gang har gjort det muligt for rytterne at udvikle sig gennem ECCO Cuppen, og Dressurens Venner for støtte til EM holdets lange rejse til EM i Irland.

Vi ser nu frem til det kommende år, hvor de første hjemlige B-stævner allerede finder sted i januar måned.

I det kommende år undgår vi lange rejser til de store mesterskaber. Vi ser frem til Nordic Baltic Championship som afholdes i juni måned i Ålborg, og EM som i august afholdes i Malmø. Det vil glæde os, hvis mange udnytter de gode muligheder for at komme og støtte de danske ryttere i internationalt selskab.

Med ønske om en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til det kommende år.

Med venlig hilsen

Jette Nevermann Torup, Landstræner
Rigmor Kristensen, Holdleder.”

Kilde: Dansk Ride Forbund

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen