Jimmy fylder rundt

25-05-2020 11:30

Jimmy Christensen fra Nord-Vest Box runder de 50 år tirsdag den 26. maj. Jimmy har en stor berøringsflade, men festen er udskudt på ubestemt tid

Copyright Ridehesten.com
Jimmy Christen fra Nord-Vest Box fylder 50 år tirsdag. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

– Jeg har ikke rigtig planlagt noget, det må blive på et senere tidspunkt, fortæller Jimmy Christensen fra Nord-Vest Box, han fylder 50 år tirsdag den 26. maj, men på grund af forsamlingsforbuddet, har han ikke arrangeret noget i den anledning.

Jimmy startede sin forretning med boksudlejning tilbage i 1996, og kan dermed fejre 25-års jubilæum til næste år. For ca. 15 år siden kom han for alvor i gang med at udleje telte til forskellige arrangementer. Og den del af forretningen blev udvidet betragteligt for to år siden, hvor han begyndte at tilbyde totalarrangementer med borde, stole service mv. - Nord-Vest Telt og serviceudlejning. Den driftige nordvestjyde er, i lighed med mange andre virksomheder, ramt af corona-krisen.

– Vi har ikke haft noget at lave siden hingstekåringen i marts, der har ikke været et eneste arrangement, hverken med fest eller med hesteboxe, fortæller Jimmy, der normalt ville have lejet 2800 bokse ud i den periode. På positivsiden ser det ud til, at der er ved at blive åbnet op for stævner igen i Norge, Sverige og Finland, mens det herhjemme endnu er usikkert, hvor stævneaktiviteten kommer i gang igen, erkender han.

Jimmy står bag den populære springserie Nord-Vest Box Cup for ponyryttere. – Kvalifikationerne vil rideforbundet nu forsøge at afvikle i efteråret, fortæller Jimmy, men der er ikke helt overblik over, i hvilken form og hvornår, det præcist bliver. Det er en vældig populær cup, så Jimmy håber på, at der bliver truffet nogle gode beslutninger om afviklingen og finalen.

Copyright Ridehesten.com
Jimmy overrækker her præmier i finalen ved Nord-Vest Box Cup i Herning sidste år til Carla Munksgaard Thorsøe. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard

Klar til fester – igen
Nordvest Telt og Serviceudlejning har stor erfaring indenfor både Telt og Serviceudlejning. Og gennem årene har Jimmy og hans ansatte sat mange telte op til forskellige arrangementer, alt fra havefest, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllup og firmafest, til salgsboder, bartelte, teltstalde, lagertelte, grilltelte og store koncerter.
– Konfirmationerne er heldigvis bare udskudt, så vi har mange bestillinger spredt ud over sommermånederne, og efter der nu bliver åbnet op for private feste, kan jeg se, at der nu er mange bestillinger på vej, heldigvis, slutter fødselaren.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald