Interview med Andreas Helgstrand: Jeg er utroligt ked af det

22-11-2023 18:58

Annika Knudsen Lorentsen

I en video til Ridehesten sætter Andreas Helgstrand ord på det han har set i Operation X's optagelser, og han fortæller, at han er meget ked af det

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

I et videointerview med Ridehesten sætter Andreas Helgstrand ord på de klip der vises i Operation X's udsendelse omkring Helgstrand Dressage, ligesom han fortæller om de forbedringer, som Helgstrand Dressage har indført, for at sikre, at lignende ikke sker igen. Han fortæller desuden om baggrunden for at føre retssagen mod TV2.

I interviewet fortæller Andreas også omkring betydningen for ridesporten i sin helhed, ligesom han sætter ord på, hvordan han selv har det ovenpå de mange hændelser og konfrontationer det seneste år. Han siger blandt andet:

– Først og fremmest, efter at have set udsendelser i dag, så gør det dybt indtryk på mig, at se sin egen virksomhed på den her måde. Jeg er utroligt ked af det og dybt rørt over det, det som de her eksperter nævner, det kan jeg kun bekræfte, at det er bare ikke i orden, og jeg ville selv være kommet med den samme hårde kritik. 

Se hele interviewet nedenfor.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen